Kedves Utasunk!

Ahhoz, hogy a repülési élményt ne zavarják kellemetlen mellékzöngék, az alábbiakat javasoljuk figyelembe venni:

Cipő/Sapka - lehetőleg zárt, lapos talpú, bakancs jellegű legyen, nem javasolt a magas sarkú, sem a szandál, s végképp nem a papucs! Sapka vagy más fejfedő javasolt, mivel véd az égőfej hőjétől.

Egyéb öltözet – sportos, kényelmes, hosszú szárú ruházat javasolt (lehetőleg nem műszálas, és nem szoknya). Előfordulhat, hogy a ruházat kicsit poros vagy sáros lesz.

Javasolt kiegészítők:

• Kamera / Fényképezőgép
• Kevés nasi és innivaló
• Nyáron szúnyogriasztó / télen sportos meleg ruházat.

Mikor lehet repülni?

A repülést megelőzően 2-3 nappal tudjuk meg a repülés-meteorológiától, hogy a tervezet időpont alkalmas-e a repülésre.
Esős, szeles (több, mint 3m/s) , viharos, erősen ködös időjárás nem teszi lehetővé a repülést. Új időpont meghatározása szükséges.
A téli időszakot leszámítva kizárólag a reggeli (napkelte után 2-3 óra) és esti órák (napnyugtáig) alkalmasak a repülésre.

Létszám

A Szent Korona Ballon kosarában a pilótán kívül maximum 2 fő fér el, mivel a ballon elsősorban a külső látvány szempontjából hatásos, nem pedig az utaztató repülés az elsődleges célja.
Időtartam
A felszállási helyszín kiválasztásától számítva kb. 4 óra a teljes program, amelyből a repülés maga kb. 1 óra. Mivel a hőballonos repülés pontos időtartama nem tervezhető pontosan, ezért javasoljuk utasaink számára a nap lazára tervezését!


Tisztelettel a Szent Korona Ballon csapata.

Kapcsolat

Cím: Háttárs Kft., 3564 Hernádnémeti,
József Attila utca 3

E-mail: info@szentkoronaballon.hu

Tel. szám: +36 (70) 299 8928

Facebook