Kedves érdeklődő!

A Szent Korona Ballon kezdeményezés, egyfajta küldetés számunkra. Egy küldetés, amelynek célja nemzetünk legfontosabb jelképének és egyben valóságos szakrális tárgyának újbóli köztudatba emelése. Természetesen a célunk közös. Minél több ember által megélhetővé tenni ezt a valóban lehengerlő élményt.

Ezért, ha a megkeresés célja egy konkrét rendezvény, akkor kérjük küldje el a paramétereit a megadott e-mail címre! Nem kívánunk szőrszálhasogatók lenni, hiszen azt gondoljuk, hogy az érdeklődő egyetért közös alázatunkkal a téma irányában. Éppen ezért le kell tudnunk ellenőrizni a tervezett esemény mibenlétét. Ismételten hangsúlyozzuk, nem beleszólni kívánunk a rendezvényekbe, sem megvétózni bármit – de, ha a Magyar Szent Koronáról van szó, akkor kötelességünk körültekintően eljárni.

Árak:
Repülés esetén: 297.000 Ft (955 €) / óra + kiszállási díj (a kiszállási díj tartalmazza az üzemanyagárat, a személyzet munkadíját, 37.000 Ft (120€) alapköltséget és esetenként kerül pontos meghatározásra)
Megjegyzés: repülés esetén a felszállás helye meghatározható, a leszállás helye az időjárás és az alkalmas landolási helyek függvénye, azaz előre pontosan nem meghatározható.

Függeszkedés esetén: (maximum 30 m-ig, AGL): 477.000 Ft (1.530 €) / óra + kiszállási díj (a kiszállási díj tartalmazza az üzemanyagárat, a személyzet munkadíját, 37.000 Ft (120€) alapköltséget és esetenként kerül pontos meghatározásra)

Megjegyzés: függeszkedés alatt konkrét helyhez kötött (horgonyzó kötelekkel) ballon felállítást és legfeljebb 30m magasba történő felemelkedést, majd ugyanoda történő visszasüllyedést kell elképzelni.

Fontos:
A fenti árak tájékoztató jellegűek és a korrekt válaszadáshoz minden esetben külön ajánlatkérés szükséges az alábbi paraméterek megadásával:

- pontos helyszín és időpont, napszakot is beleértve
- ünnep, alkalom, esemény minél pontosabb meghatározása
- a Szent Korona Ballon megjelenésének időzítése
- megrendelő és szervező pontos megnevezése
- felelős kapcsolattartó személy(ek) telefoni és elektronikus elérhetősége(i)

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a repülést illetve a függeszkedést, úgy csak a kiszállási díj térítendő! A repülés, ill. függeszkedés megvalósíthatóságáról minden esetben a mindenkori pilóta dönt az eseményt megelőző 2-3 napban vagy közvetlenül a repülés/függeszkedés előtt.
Mivel a hőlégballon önálló motorral nem rendelkezik, így a szabályzatban előírt időjárási és terepviszonyok között tud felemelkedni.

A részletes szerződéses feltételeket az ÁSZF tartalmazzák.

Kapcsolat

Cím: Háttárs Kft., 3564 Hernádnémeti,
József Attila utca 3

E-mail: info@szentkoronaballon.hu

Tel. szám: +36 (70) 299 8928

Facebook