Érdeklödjön Bátran!

A Szent Korona Ballon kezdeményezés, egyfajta küldetés számunkra amelynek célja nemzetünk legfontosabb jelképének és egyben valóságos szakrális tárgyának újbóli köztudatba emelése. Természetesen a célunk közös: minél több ember által megélhetővé tenni ezt a valóban lehengerlő élményt. Töltse ki az alábbi ürlapot, és mi a lehetö leghamarabb visszajelzünk árajánlatunkkal.

  Fontosabb Kérdések

  Árajánlatunkhoz a következő kérdéseket fogjuk feltenni
  - pontos helyszín és időpont, napszakot is beleértve
  - ünnep, alkalom, esemény minél pontosabb meghatározása
  - a Szent Korona Ballon megjelenésének időzítése
  - megrendelő és szervező pontos megnevezése
  - felelős kapcsolattartó személy(ek) telefoni és elektronikus elérhetősége(i)

  Repülés

  Az ár a kiszállási és egy per óra repülési díjból tevődik össze. A kiszállási díj tartalmaz egy eseménytől és helyszíntől függő meghatározott alapköltséget, üzemanyagárat és a személyzet munkadíját.

  Megjegyzés: repülés esetén a felszállás helye meghatározható, a leszállás helye az időjárás és az alkalmas landolási helyek függvénye, azaz előre pontosan nem meghatározható.

  Függeszkedés

  Függeszkedés alatt konkrét helyhez kötött (horgonyzó kötelekkel) ballon felállítás és legfeljebb 30m magasba történő felemelkedés, majd ugyanoda történő visszasüllyedés értendő.

  Az ár a kiszállási és egy per óra repülési díjból tevődik össze. A kiszállási díj tartalmaz egy eseménytől és helyszíntől függő meghatározott alapköltséget, üzemanyagárat és a személyzet munkadíját.

  Rossz Idő  Esetén

  Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a repülést illetve a függeszkedést, úgy csak a kiszállási díj térítendő.

  Mivel a hőlégballon önálló motorral nem rendelkezik, így a szabályzatban előírt időjárási és terepviszonyok között tud felemelkedni.

  A repülés, ill. függeszkedés megvalósíthatóságáról minden esetben a mindenkori pilóta dönt az eseményt megelőző 2-3 napban vagy közvetlenül a repülés/függeszkedés előtt.

  A részletes szerződéses feltételeket az ÁSZF tartalmazzák.

  Megrendelem